Välkommen till kosmetisk Tandblekning i Stockholm City ! 

 

 

 

En kosmetisk tandblekning går till så att man använder en gele som blir aktiverad med Led ljus. Med ljuset startar det en kemisk process så de färgade molekylerna bryts ner genom oxidering. Färgmolekylerna bryts i emaljen och dina tänder blir ljusare. Beläggningar som har samlats på dina tänder avlägsnas från tandemaljen på ett skonsamt sätt. Denna metod förstör därmed inte emaljen. 

 

Våra tänder blir missfärgade av vad vi stoppar i oss i vardagen. Mat,kaffe,rödvin,dryck som innehåller färgämnen samt tobak. 

 

Det finns vissa restriktioner när en tandblekning inte bör göras och det är när du exempelvis är gravid innan vecka 12, amning,kemoterapi samt efter en större tandläkarbehandling. 

 

Det man kan tänka på innan en behandling är att kolla upp om man har hål i tänderna. Har man tandsten så gå till en tandläkare och ta bort det för bäst resultat. Vissa tänder kan vara svårare att blekas och då rekommenderas en dubbel behandling. Ta med dig tandborste så du kan borsta tänderna innan för ett bättre resultat. 

Tandblekningen håller upp till ca tre månader. Detta helt beroende vad du stoppar i dig och hur noga du är med dig tandhygien. Just denna behandling kan du göra så många gånger du vill och skadar inte dina tänder. 

 

Med denna metod kan man få 2-9 nyanser vitare tänder. Alla vi har olika tandkvalite så resultatet blir olika på alla. När man precis blekt tänderna kan de vara lite fläckiga men detta försvinner efter någon timme. Det du bör tänka på är att inte dricka eller äta 2 h efter din behandling. Tänderna kan även bli vitare efter någon timme. För ännu bättre resultat finns det även att köpa med dig eftervård från Salongen för ännu bättre resultat! 

 

 

                        Fråga gärna om du undrar nåt eller är osäker på nåt. Hjärtligt Välkommen ! 

 

 

                                                    Din Tandblekning kan du boka HÄR  

 

 

 

tande1.jpg
da00.jpg
just4.jpg
da5.jpg
da4.jpg
da3.jpg
da2.jpg
da1.jpg
tand01.jpg
tand19.jpg
tand18.jpg
da6.jpg
mun1.jpg
tand17.jpg
tand16.jpg
daga1.jpg
da7.jpg
tand15.jpg
tand14.jpg
tand13.jpg
tand12.jpg
tand11.jpg
tand10.jpg
tand9.jpg
da9.jpg
tand8.jpg
tand7.jpg
tand6.jpg
tand5.jpg
tand4.jpg
tand3.jpg
tand2.jpg
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)