HAR DU HÖRT TALAS OM DEN ABSOLUT SENASTE UTBILDNINGEN BROWLIFT LAMINATION ? 

På Vackra Naglar erbjuds den fantastiska utbildningen Browlift Lamination i Stockholm. Nu kan alla få de perfekta fluffiga bryn som de drömt om. Har du smala bryn men ha tjockare bredare ? Nu är allt möjligt och för ett naturligt snyggt resultat. Denna utbildning är perfekt att kombinera även med Lashlift. När lashlift vätskorna gör sitt kan du arbeta med Browlift samtidigt. Märket jag utbildar i heter Ruthie Belle och är det mest skonsammaste på marknaden du kan hitta. Med snabb behandligstid på 6-7 minuter gör den susen med allas bryn. 

Har du gått en Lashlift utbildning ? Då behöver du inte gå denna extra utan det räcker med att köpa ett startkit. I startkittet följer det med instruktioner step by step samt att jag skickar även en video där du kan se den exakta behandlings processen. 

Denna utbildning passar för alla som arbetar inom skönhetsbranchen men även de som vill börja med detta i sin karriär samt bygga på med behandligar och kunskap med tiden. 

- Behöringhetskrav : Inga förkunskaper krävs 

- Kurslängd 4 h 1/2 dag i utbildningen ingår även färg samt lättare formning ( finns även en kombo utb med lashlift i samma märke) 

- I utbildningen ingår startkit med det du behöver för att komma igång. 

- Kursplan. Produktgenomgång, Övning på modell som man själv tar med. Om du inte har modell kan jag efterlysa modell åt dig men meddela detta senast 3 dagar innan tack. Hemarbete med 10 modeller för certifiering. 

- Pris 4,900.- kr ink moms 

- Under utbildningsdagen erhåller du - 10 % på hela sortimentet. 

 

Lättast bokar du : HÄR 

Nedanför kan du se olika Browlift behandlingar med Ruthie belle 

Hoppas vi ses ! 

 

brosa14.jpg
brosa12.jpg
brosa8.jpg
brosa10.jpg
brosa3.jpg
brosa2.jpg
brosa13.jpg
brosa11.jpg
brosa7.jpg
brosa6.jpg
brosa5.jpg
brosa4.jpg
brosa9.jpg
brosa1.jpg
brosa15.jpg
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)